Powered by ESPA

Ετικέτες: Ριζότο με Παντζάρι

Ριζότο με Παντζάρι

Ριζότο με Παντζάρι

onclicksales 26/09/2021 0
Υλικά  •3 φλιτζάνια ρύζι Biofarma •4 παντζάρια (τους βολβούς) •2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο •1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο •1 ποτήρι κρασιού κρασί κόκκινο •1 κύβο κοτόπουλου ή λαχανικών, φρέσκο •2 κουτ. σούπας βούτυρο •½ φλιτζάνι γραβιέρα Κρήτης, τριμμένη •1 γεμάτη κουτ. σούπας τυρί κρέμα •λίγο θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο + 4 κλαδάκια ολόκληρα •αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση Πλένετε καλά τα παντζάρια κάτω από τρεχούμενο νερό, τρίβοντάς τα με τη σκληρή πλευρά του σφουγγαριού για να φύγουν τα χώματα.  Σε μια κατσαρόλα βράζετε τα παντζάρια με 2 λίτρα νερό,μέχρι να μαλακώσουν. Τα βγάζετε στην άκ...
Περισσότερα

  .