-
Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
Χιώτικες γεύσεις για το πρωινό, το μεσημεριανό ή το βραδυνό σας, αλλά και διάφορα σνακς για όλες τις ώρες της ημέρας.
Χιώτικες γεύσεις για το πρωινό ή το απογευματινό σας χειμωνιάτικο ρόφημα, για το πρωινό, μεσημεριανό ή βραδυνό σας καλοκαιρινό αναψυκτικό. Μια καθημερινή απόλαυση!
Χιώτικες γεύσεις που ενδείκνυνται για να συνοδεύσουν το γεύμα ή το δείπνο σας, αλλά και για να τις απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Προϊόντα για το πρόσωπο, τα χέρια, τα μαλλιά και το σώμα, που περιέχουν πλήθος ευεργετικών ιδιότητων, με βάση, κυρίως, τη Μαστίχα. Μια καθημερινή περιποίηση για όλους!
Οι γαρίδες, η σάλτσα ντομάτας και ο βασιλικός στα καλύτερα τους σε μια απλή και γρήγορη συνταγή!
Υλικά
- 250 γρ κατεψυγμένες και καθαρισμένες γαρίδες
- 250 γρ βιολογικά Granoro Σπαγγέτι Βio 500gr της Biofarma Dimfil
- 200 γρ Βιολογική σάλτσα ντομάτας – βασιλικού, Biofarma Dimfil
- 1 κύβο λαχανικών
- Ξύσμα από λεμόνι
- 3 κ.σ. χυμό λεμονιού
- Πιπέρι
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 15 γρ. ούζο
- Λάδι
Εκτέλεση
- Σε 1 μπολ βάζω τις γαρίδες και τους ρίχνω λίγο λάδι και πιπέρι.
- Τις σοτάρω σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι για 2 λεπτά.
- Χτυπάω το σκόρδο με 3 κ.σ. λάδι στο μπλέντερ και το ρίχνω στο τηγάνι και σοτάρω για άλλα 2 λεπτά.
- Ρίχνουμε μισό ποτηράκι του κρασιού ούζο και το αφήνω να εξατμιστεί τελείως.
- Βράζω τα Granoro σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό 2 λεπτά λιγότερο από αυτό που λέει η συσκευασία.
- Τα στραγγίζω και κρατάω λίγο από το νερό στο οποίο έβρασαν.
- Ρίχνω τη σάλτσα στο τηγάνι με τις γαρίδες και τον κύβο και περιμένουμε να ζεσταθεί για 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε και τους γιοφκάδες και προσθέτουμε αν χρειαστεί λίγο από το νερό που κρατήσαμε.
- Αφαιρούμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, το ξύσμα και το βασιλικό.
Καλή σας όρεξη!