Powered by ESPA

Ετικέτες: Τάρτα Πορτοκάλι

Τάρτα Πορτοκάλι

Τάρτα Πορτοκάλι

onclicksales 19/12/2021 0
Υλικά Για τη ζύμη80 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική150 γρ. βούτυρο, ανάλατο, παγωμένο και κομμένο σε κύβους260 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.30 γρ. κακάο, σε σκόνη1 αβγόΓια την κρέμα8 αβγά75 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική500 ml κρέμα γάλακτος 35%ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλιμαρμελάδα πορτοκάλι Εκτέλεση • Βάζουμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια τη ζάχαρη και το βούτυρο και χτυπάμε μέχρι το βούτυρο να διαλυθεί τελείως (περίπου 2-3 λεπτά). Ρίχνουμε μέσα το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε μέχρι το αλεύρι μας να μοιάζει με ψίχουλα ψωμιού. Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε μέσα τον κρόκο του αυγού και 2 κ.σ. κρύ...
Περισσότερα

  .